کارکنان خود را با ماموریت های جدید سازمان تطبیق دهند
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، مولدسازی داراییها را یکی از مأموریتهای جدید و مهم سازمان عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمعآوری و فروش اموالتملیکی، احسان عسکری رئیس هیئت مدیره ومدیرعامل سازمان در جمع کارکنان ادارهکل استان البرز، با تأکید بر ضرورت حرکت سازمان به سمت «بلوغ سازمانی»، اصلاح ساختار مدیریتی، شایستهگزینی و استفاده بهینه از ظرفیتهای سازمان، اقدامات انجامشده در حوزه منابع انسانی و مدیریت داراییها را تشریح کرد.
وی با اشاره به وضعیت مدیریتی سازمان اظهار کرد: در مقطعی ۴۳ درصد مدیران سازمان به صورت مأمور فعالیت میکردند که این موضوع ضرورت بازنگری در ساختار مدیریتی و استفاده بیشتر از ظرفیت نیروهای درونسازمانی را دوچندان میکرد.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی افزود: در سال جاری با پیگیریهای انجامشده، حدود ۲۰۰ پست مدیریتی برای سازمان اخذ شده است که این اقدام ظرفیت مناسبی برای ساماندهی ساختار مدیریتی، ارتقای جایگاه کارکنان و استفاده از نیروهای توانمند و متخصص سازمان فراهم میکند.
وی همچنین از راهاندازی کمیته انتصابات در سازمان خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این کمیته، ایجاد یک فرآیند منسجم، شفاف و مبتنی بر شایستگی برای انتصابات مدیریتی است تا انتخاب مدیران بر اساس توانمندی، تخصص، تجربه و عملکرد انجام شود.
وی با تأکید بر اینکه مأموریت سازمان دیگر صرفاً جمعآوری، نگهداری و فروش اموال نیست، اظهار کرد: امروز سازمان باید از ظرفیت داراییها به شکل مطلوبتری استفاده کند و مولدسازی به یکی از جهتگیریهای اصلی سازمان تبدیل شده است.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی افزود: تحقق این مأموریت جدید نیازمند تغییر نگاه، اصلاح فرآیندها و افزایش دانش و مهارتهای تخصصی کارکنان است. همه همکاران باید متناسب با شرایط جدید، خود را با مأموریتهای سازمان تطبیق دهند و در مسیر تحول سازمانی حرکت کنند.
نظر دهید