• تاریخ انتشار : 1402/09/12 - 00:07
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گیلان/ برگزاری جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاهای تابعه

جلسه هماهنگی و بررسی موضوعات دستگاه های تابعه در اداره کل اقتصادی و دارایی برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل اموال تملیکی استان گیلان،جلسه هماهنگی و بررسی موضوعات دستگاه های تابعه در اداره کل اقتصادی و دارایی برگزار شد.



در این جلسه مدیرانی از جمله مدیران کل اموال تملیکی، گمرک، مالیات، بیمه ایران با حضور کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در محل این اداره کل برگزار شد.



 موقری مدیرکل اداره کل اموال تملیکی استان گیلان در این جلسه به عملکرد این اداره کل پرداخت و اظهار داشت: تعامل خوبی میان گمرک،،بندر،و منطقه آزاد با اموال تملیکی وجود دارد و در حال حاضر هیچ کالای اساسی رسوبی در انبار وجود ندارد و اگر کالایی نیز وجود داشته باشد جاری بوده و نیاز به طی شدن فرایند اداری و اخذ مجوزها است.



وی با تاکید به اینکه یکی از سیاست های سازمان تسریع در تعیین تکلیف اموال است، در مورد عملکرد سال 1402 این اداره کل بیان داشت: از 1110 پرونده 990 پرونده تعیین تکلیف شده است. مجموع فروش اموال متروکه 340 میلیارد ریال و کالاهای قاچاق 467 میلیارد ریال بوده که در مجموع آن به حدود 808 میلیارد ریال می رسد.


  • گروه خبری : آذربایجان غربی
  • کد خبر : 19052
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر