• تاریخ انتشار : 1404/07/30 - 13:09
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کرمان/ تعیین تکلیف پرونده های سنواتی و رسوبی

مستشاران شعب قاچاق تعزیرات حکومتی کشور به همراه مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمان از انبار اموال تملیکی بازدید کردند.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمان، مستشاران شعب قاچاق تعزیرات حکومتی کشور از انبار اموال تملیکی استان بازدید و در جریان نحوه فرآیند نگهداری، مزایده، فروش و واگذاری کالاها قرار گرفتند.



احسان یوسفی پور سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی کرمان ضمن خوشامدگویی و خیر مقدم توضیحاتی را در خصوص اخرین وضعیت پرونده‌های سنواتی و رسوبی و برخی چالش‌های پیش روی اموال تملیکی کرمان ارائه کرد.



در پایان بازدیدکنندگان نحوه چیدمان کالا و وضعیت نگهداری کالا‌ها در انبار اموال تملیکی استان را مناسب و رضایت‌بخش عنوان و به منظور تداوم و استمرار اجرای اقدامات جهادی برای تسریع در تعیین تکلیف اموال، تاکید و دستوراتی را صادر کرد.



همچنین احسان یوسفی پور سرپرست اموال تملیکی کرمان در این بازدید خواستار همکاری روزافزون دو دستگاه با یکدیگر شد و تداوم و همکاری مضاعف تعزیرات حکومتی استان با اموال تملیکی در جهت اهداف دولت و اموال تملیکی را ضروری عنوان کرد.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 22405
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر