کرمان/ برنامه ریزی برای تعیین تکلیف 20 ملک در استان
مدیرکل اموال تملیکی استان کرمان از واگذاری بیست ملک به ارزش پایه سه هزار میلیارد تومان توسط دادگستری و تعزیرات حکومتی کرمان به این اداره کل برای تعیین تکلیف خبر داد.
به گزارش روابطعمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و به نقل از اداره کل اموال تملیکی استان کرمان، عباس سام نژاد مدیرکل استان کرمان اظهار کرد: قريب به بیست ملک در موقعیت های بسیار مناسب توسط دادگستری و تعزیرات حکومتی این استان برای تعیین تکلیف واگذار شده است.
وی ادامه داد: طی پیگیری های به عمل آمده اکثریت پرونده ها منتج به اخذ اسناد مالکیت رسمی شده است و پیگیری های لازم جهت ورود املاک به مزایده های سازمان در دستور کار قرار دارد که اخبار و اطلاعات مربوطه برای ورود به مزایده متعاقبا از سوی رسانه ملی و جراید و تارنمای سازمان اموال تملیکی منعکس خواهد شد.