• تاریخ انتشار : 1404/05/24 - 16:38
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کرمانشاه/ بررسی دستگاه‌های استخراج رمزارز استرداد شده

نشستی کاربردی مبنی بر بررسی موضوع استرداد دستگاه‌های استخراج رمزارز در استان کرمانشاه با حضور محمدرضا باپیرزاده مدیرکل اموال تملیکی استان، شهاب هنرجو معاون قضایی تعزیرات، یاسمی معاون کمیسیون قاچاق کالا و ارز، ارسلان سهرابی نماینده ویژه دادستان و همچنین ثابتی نماینده ویژه شرکت توزیع برق استان کرمانشاه در محل اداره کل جمع‌آوری و فروش اموال کرمانشاه برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمانشاه، با عنایت به گزارش شرکت توانیر مبنی بر استرداد استخراج رمزارز، لذا با توجه به اهمیت موضوع با قید فوریت در محل این اداره کل و با دعوت از دستگاه های مربوطه اعم از سازمان تعزیرات حکومتی، کمیسیون قاچاق کالا و ارز، دادگستری و شرکت توزیع برق استان کرمانشاه تشکیل جلسه و تعدادی از پرونده ها مورد بررسی قرار گرفت.



در ادامه مشخص شد که کلیه اقدامات بر مبنای احکام قطعی و صادره از مراجع رسیدگی و دستورالعمل‌های مربوطه بوده و از تلاش و دقت نظر کارکنان اداره کل استان تشکر و قدردانی شد.



در پایان، نماینده ویژه شرکت توزیع برق استان اعلام کرد که گزارش مناسب اقدامات را به شرکت توانیر منعکس نماید.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 22188
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم