• تاریخ انتشار : 1398/10/11 - 11:29
  • تعداد بازدید : 24
  • تعداد بازدیدکننده : 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معاون و عضو هیات عالی نظارت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی منصوب شدند

با احکامی جداگانه  از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی :

معاون و عضو هیات عالی نظارت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، طی احکامی جداگانه ای  از سوی  فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی ، حسین دمیاد بعنوان معاون هیات عالی نظارت و عباس پوریانی بعنوان عضو و نماینده قوه قضاییه در هیات عالی نظارت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی منصوب شدند.

متن  احکام به این شرح است :

جناب آقای حسین دمیاد

با سلام


نظر به تعهد ،دانش و توانمندی های ارزنده جنابعالی ، با استناد به مفاد ماده ( 22 ) قانون تاسیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و اساسنامه آن و با عنایت به صورتجلسه مورخ 28/8/1398 مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده آن سازمان ،به موجب این حکم برای مدت دو سال به سمت  " معاون هیات عالی نظارت  سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی " منصوب می شوید.

جناب آقای عباس پوریانی

با سلام


با استناد به مفاد ماده ( 22 ) قانون تاسیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و اساسنامه آن و با توجه به نامه  شماره 1000/3050/2/9000مورخ04/09/1398  معاون اول محترم قوه قضاییه ، به موجب این حکم جنابعالی به مدت دو سال به عنوان   " نماینده قوه قضاییه  در هیات عالی نظارت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی " منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری ،اعتدال گرایی و منشور اخلاقی تدبیر و امید ،در انجام ماموریت ها و وظایف محوله موفق و موید باشید .

شایان ذکر است دمیاد در کارنامه خود سوابقی چون ،مدیر کل مرکز مبارزه با جرائم سازمان یافته گمرگ جمهوری اسلامی ایران ،مدیر کل گمرکات استان مرکزی ،معاون حسابرسی و بازبینی و عضو کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرک ج.ا.ا و پوریانی عضو معاون دیوان عالی کشور ،رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب تهران ،دادستان عمومی مرکز  استان گلستان و معاون قضائی دادگستری استان گلستان را در کارنامه خود دارد .



 


  • گروه خبری : تهران
  • کد خبر : 16832
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم