• تاریخ انتشار : 1404/05/13 - 11:16
  • تعداد بازدید : 5
  • تعداد بازدیدکننده : 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مازندران/ کالاهای تملیکی در کوتاه ترین زمان تعیین تکلیف می‌شود

معاون قضایی دادستان کل کشور در بازدید از انبارهای سازمان اموال تملیکی، گفت: برخی کالاها نیاز به تعیین تکلیف دارد و تصمیم گرفته شد این اموال و وسایل نقلیه در کوتاه ترین زمان تعیین تکلیف شود.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان مازندران، علی جمادی معاون قضایی دادستان کل کشور در حاشیه بازدید از انبار این سازمان در شهرستان جویبار اظهار کرد: در راستای بازرسی های دوره ای اعضای کارگروه بند چ ماده 11 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دارد به استان مازندران سفر کردیم.



معاون قضایی دادستان کل کشور افزود: بررسی پرونده هایی که به صدور رای ختم شده و در مرحله اجرا قرار دارد و تسریع در اجرای احکام مزبورو بررسی پرونده های مربوط به قاچاق وارز از اهداف این سفر است.



وی گفت: در این سفر بازدید از انبارهای سازمان اموال تملیکی صورت گرفت و هدف از آن بررسی نحوه نگهداری و تعیین تکلیف کالاها است تا کالاهایی که تاریخ مصرف دارند و ممکن است از حیّز انتفاع خارج شوند و همچنین کالاهایی که فاسد شدند، تعیین تکلیف شود.



جمادی خاطرنشان کرد: کارهای خوبی صورت گرفته  و انبارها در وضعیت خوب قرار دارد.



معاون قضایی دادستان کل کشور ادامه داد: برخی کالاها نیاز به تعیین تکلیف دارد و در این بازدید تصمیم گرفته شد این اموال و وسایل نقلیه در کوتاه ترین زمان تعیین تکلیف شود.


  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار استانی
  • کد خبر : 22158
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم