سازمان اموال تملیکی به یک سازمان حاکمیتی تبدیل می شود
در مراسم تودیع قائم مقام سازمان اموال تملیکی رخ داد:
سازمان اموال تملیکی به یک سازمان حاکمیتی تبدیل می شود
پاریزی، معاون اموربانکی، بیمه و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی وزارت امور اقتصادی و دارایی در مراسم تودیع حبیب ا... رشیدی قائم مقام سازمان جمع آوری و فروش تملیکی این نوید را داد که سازمان اموال تملیکی به یک سازمان حاکمیتی تبدیل می شود.
وی گفت: سازمان اموال تملیکی پس از چند سال پیاپی که در لیست واگذاری قرار گرفته بود امسال برای همیشه از این لیست خارج شد و کارها و مسئولیت های جدیدی بر عهده اش قرار گرفت. باید همه با هم بکوشیم از تمام ظرفیت های موجود استفاده کنیم تا سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی را به سازمانی مدرن تبدیل کنیم.
در ادامه این جلسه شرف شاهی مشاور وزیر اقتصاد و مدیرکل دفتر وزارتی اظهار داشت: ارتقاء سازمان اموال تملیکی از مسائل جدی می باشد که در دستور کار قرار گرفته است و در این راستا ضمن مطالعه، تحقیق و مقایسه سازمان با ارگان های مشابهش در دیگر کشورها امیدواریم به جای تاثیر گرفتن از تفکرات فردی شاهد تفکرات منطقی در امر تصمیم گیری ها در مورد این سازمان باشیم .
در پایان جلسه پاریزی با قرائت تقدیرنامه وزیر امور اقتصادی و دارایی که برای حبیب ا... رشیدی ارسال شده بود از وی تشکر و قدردانی کرد.
لازم به ذکر است اردشیر محمدی به نیابت از کارکنان زحمت کش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز از حبیب ا... رشیدی، عضو هیات مدیره و قائم مقام سازمان تقدیر و تشکر بعمل آورد.