• تاریخ انتشار : 1403/12/11 - 08:57
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

زنجان/ تعیین تکلیف تعداد 55 پرونده کالا

 



مدیرکل اموال تملیکی استان زنجان از تعیین تکلیف تعداد 55 پرونده کالا به ارزش بیش از 177 میلارد ریال در بهمن ماه خبر داد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از خبرگزاری فارس، غلامحسین مهری مدیرکل اموال تملیکی استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان از تعیین تکلیف 55 پرونده کالا با 174 ردیف قبض انبار به ارزش تقریبی 177 میلیارد و 24 میلیون ریال در بهمن‌ماه سال جاری توسط اداره کل اموال تملیکی استان زنجان خبر داد.



مهری گفت: از این تعداد پرونده، 38 فقره پرونده با 95 ردیف قبض انبار به مبلغ 11 میلیارد و 499 میلیون ریال به فروش رسیده است.وی افزود: تعداد 11 فقره پرونده با 34 ردیف قبض به ارزش تقریبی 31 میلیارد و 626 میلیون ریال به علت صدور احکام برائت به صاحبان کالا مسترد شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 410 درصد افزایش داشته است.



وی همچنین اظهار داشت: در بهمن‌ماه سال جاری تعداد 59 فقره پرونده جدید قاچاق، متروکه و قضایی به ارزش تقریبی ۲ هزار و 207 میلیارد ریال تشکیل و کالاهای مربوطه تحویل سازمان شده است.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 21529
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر