• تاریخ انتشار : 1403/12/15 - 22:04
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بوشهر/ برگزاری چهار مرحله حراج خرده فروشی برخط

حراج خرده فروشی برخط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سراسر کشور طبق جدول اعلام شده از روز شنبه ۱۸ اسفند تا روز سه شنبه ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان بوشهر؛ برای مشاهده کالاهای مطرح در حراج هفته آینده متقاضیان می توانند هم اکنون با مراجعه به سایت ستاد ایران و قسمت حراج، مشخصات و قیمت پایه کالاها را مشاهده و از روز شنبه می‌توانند قیمت‌های پیشنهادی را طبق تاریخ برگزاری اعلام شده هر استان ارائه کنند. ضمن اینکه شرکت در حراج های سازمان برای عموم به خصوص کارمندان دولت آزاد است.

برگزاری حراج خرده فروشی اموال تملیکی نیز فقط از طریق سامانه تدارکات دولت به آدرس اینترنتی eauc.setadiran.ir انجام خواهد شد و نیاز به گواهی امضا الکترونیک (توکن) هم ندارد.

همچنین مبلغ ۱۰٪ ارزش پایه به عنوان تضمین جهت شرکت در حراج از سپرده شرکت کننده کسر و پس از برگزاری و اتمام حراج در صورت برنده نشدن به حساب وی عودت داده خواهد شد.

داشتن کد ملی برای اشخاص حقیقی و کد اقتصادی برای اشخاص حقوقی به همراه شماره حساب قابل استفاده از طریق اینترنت جهت استفاده متقاضیان شرکت در مزایده‌، الزامی است.

چهار مرحله حراج خرده فروشی برخط اموال تملیکی استان بوشهر نیز روز شنبه و یکشنبه هفته آینده برگزار و شرکت کنندگان می‌توانند تا ساعت ۱۹ همان روز قیمت‌های پیشنهادی را برای کالاهای مختلف شامل لوازم خانگی برقی ارائه کنند و روز بعد نتایج و برندگان اعلام می‌شود.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 21553
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر