• تاریخ انتشار : 1391/04/24 - 12:50
  • تعداد بازدید : 26
  • تعداد بازدیدکننده : 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاري همايش سراسري مسئولان روابط عمومي سازمان اموال تمليكي

به مدت دو روز در استان گيلان صورت گرفت

برگزاري همايش سراسري مسئولان روابط عمومي سازمان اموال تمليكي

همايش سراسري مسئولان روابط عمومي سازمان جمع‌آوري و فروش اموال تمليكي با حضور رئيس هيأت مديره و مديرعامل سازمان اموال تمليكي و جمعي از مديران و مسئولان اين سازمان در رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما، سيدجلال خوشحال، رئيس اداره اموال تمليكي استان گيلان در مراسم افتتاح اين همايش ضمن خيرمقدم به مديرعامل سازمان اموال تمليكي و هيأت همراه و همچنين استاندار، نمايندگان مجلس، مديران استاني و شركت‌كنندگان در اين همايش، درخصوص نقش جايگاه روابط عمومي مطالبي بيان كرد.

وي از اردشير محمدي، به خاطر توجه ويژه به كاركنان اين سازمان و واحدهاي استاني قدرداني كرد.

رئيس اداره اموال تمليكي استان گيلان همچنين از مهندس مهدي سعادتي، استاندار گيلان درخصوص واگذاري ساختمان جديد براي استقرار اداره اموال تمليكي اين استان تقدير و تشكر به‌عمل آورد.

براساس اين گزارش، مجتبي خلفي، مشاور مديرعامل و مسئول روابط عمومي سازمان اموال تمليكي نيز با ابراز خرسندي از برگزاري دومين همايش سراسري مسئولان روابط عمومي‌هاي سازمان، به تبيين ديدگاه‌ها و پيشنهادات خود درباره رفع مشكلات و راه‌هاي تقويت روابط عمومي پرداخت.

وي برقراري ارتباط آسان و سريع بين مسئولان و مردم و همچنين اطلاع‌رساني به‌موقع و واقعي از تصميمات مسئولان به جامعه را از عمده وظايف روابط عمومي‌ها خواند و اظهارداشت: با توجه به رشد فناوري‌هاي الكترونيكي و تسهيل و تسريع تبادل اطلاعات و ارتباطات، روابط عمومي‌ها بايد با تمام توان خود را به دانش روز و فناوري‌هاي مدرن مجهز سازند.

خلفي همچنين لزوم توجه بيشتر مديران به روابط عمومي‌ها و همكاري مستمر واحدهاي روابط عمومي با رسانه‌ها در جهت انعكاس فعاليت‌هاي سازمان را امري با اهميت خواند و ابراز اميدواري كرد كه اين همايش بتواند ضمن بررسي نقاط ضعف و ارائه راهكارهاي مؤثر براي رفع مشكلات، امكان تقويت هر چه بيشتر روابط عمومي‌هاي سازمان اموال تمليكي را فراهم كند.

  • گروه خبری : تهران
  • کد خبر : 15726
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر