• تاریخ انتشار : 1401/12/02 - 15:25
  • تعداد بازدید : 34
  • تعداد بازدیدکننده : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امحای کالای فاسد در سه استان

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، در راستای صیانت از سلامت جامعه و رعایت دستورالعمل های زیست محیطی با حضور نماینده دستگاه های نظارتی و اجرایی 117 تن کالای فاسد و غیرقابل مصرف در سه استان بوشهر، خراسان رضوی و زنجان امحا و از چرخه خارج شد.



رحیم بهادری مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر در این خصوص اظهارداشت: بهمن ماه سال جاری کالاهای فاقد مجوز مصرف، ممنوعه و  به منظور حفظ و صیانت از سلامت جامعه، با ارزش تقریبی ۶۳ میلیارد ریال و حجم بیش از ۶۵ تن امحاء شد. این کالاها فاقد مجوزهای  بهداشت و در راستای اجرای ماده۴۱ و ۴۲ قانون تأسیس سازمان اموال تملیکی و به منظور صیانت از سلامت مردم با حضور و نظارت نمایندگان سازمان های ذی ربط و با رعایت ضوابط و دستورالعمل های زیست محیطی در بوشهر امحاء و از چرخه مصرف خارج شدند.



همچنین محمد حسین شیخ زاده سرپرست اداره کل جمع آوری وفروش اموال تملیکی استان خراسان رضوی از امحای 2 هزار 500 ردیف کالای قاچاق بالغ بر 34 تن به ارزش 50 میلیارد ریال در بهمن ماه امسال خبر داد و بیان داشت: مقدار قابل توجهی مواد خوراکی و آشامیدنی، کیف، کفش، انواع پوشاک دست دوم و مستعمل و آرد  طی مراسمی با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه‌های مرتبط در کارخانه کمپوست سایت یک سازمان پسماند شهرداری مشهد امحا شد.هماهنگی های لازم با سازمان محیط زیست برای امحا حدود 15 تن کود و سم به ارزش 6 میلیارد ریال صورت گرفته است که این انهدام در خارج از استان انجام می شود.



براساس این گزارش در استان زنجان نیز 39 پرونده به تعداد ۱۰۶ ردیف بمقدار بیش از ۳ تن انواع سموم و دارو انهدامی به ارزش تقریبی بیش از ۱۰ میلیارد ریال برای انهدام با شرایط خاص توسط شرکت رهپویان اصفهان، پس از بارگیری با حضور نماینده دادستان مرکز استان و محیط زیست و حراست و سایر مسئولان به استان اصفهان انتقال و با شرایط خاص مربوطه امحا شد.


  • گروه خبری : آذربایجان غربی
  • کد خبر : 18011
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم