• تاریخ انتشار : 1403/08/17 - 21:11
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

البرز/نظارت دستگاه قضا جهت تسریع در روند تعیین تکلیف

نماینده دادستانی استان البرز گفت: تسریع در روند رسیدگی به برخی پرونده‌های موردی را در دستور کار قرار داد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از ادراه کل استان البرز، مهدی موسی پور نماینده دادستانی استان ضمن تبریک جهت انتصاب نجم الدین ربانی به سمت سرپرست اداره کل اموال تملیکی استان از روند تعیین تکلیف اقلام کالایی ابراز رضایت کرد و افزود: تسریع در روند رسیدگی به برخی پرونده‌های موردی را در دستور کار قرار داد.



همچنین سلیمان رزاقی مدیر کل تعزیرات حکومتی استان از قسمت اداری و انبارهای این اداره کل بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای احکام و مسائل و موانع موجود قرار گرفت و نسبت به صدور احکام پرونده ها در سریع‌ترین وقت اعلام آمادگی کرد.



در این بازدید نجم الدین ربانی سرپرست اداره کل اموال تملیکی ضمن تشکر از دستگاه قضایی استان، خواستار همکاری هر چه بیشتر جهت رفع موانع و جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال شد.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 20966
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر