اردبیل/ بازدید معاون دادگستری از انبارهای اموال تملیکی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل از انبارهای اداره کل اموال تملیکی استان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان اردبیل، جهانگیر جوانمرد معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل به همراه مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی از انبارهای اداره کل اموال تملیکی بازدید کرد.
در این بازدید سرپاکه مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان ضمن ارائه گزارش از عملکرد سازمان در 6 ماهه سال 1402 از تعامل سازنده مسئولان دادگستری و سازمان تعزیرات با اموال تملیکی تقدیر و تشکر کرد.
جهانگیر جوانمرد سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل، وضعیت انبار اموال تملیکی استان را مطلوب و مناسب ارزیابی و از تلاش های رئیس سازمان و مجموعه کارکنان اموال تملیکی استان تقدیر و تشکر کرد.
وی تعامل و هماهنگی سازمان اموال تملیکی با تعزیرات حکومتی و سایر مراجع ذیربط را به منظور ارتقاء کیفی عملکرد این مجموعه و تسریع در فرآیند اقدامات را امری مهم دانسته و تصریح کرد: این هماهنگی و همکاری ها با جدیت بیشتری تداوم یابد.