امروز شانه هایمان قرار است کوهی از ایثار ، عظمت و جانفشانی را بر روی دوش خود بگذارد و در این قطعه از بهشت خدا – مشهد مقدس - آبرومندترین بزرگمرد تاریخمان را پذیرا باشد . امروز مشهد ، تمام ایران است و بلکه تمام جهان . مشهد اینک شاهد قلبهایی پراز بغض و کینه به دشمن و چشمانی پر از اشک و اندوه در ماتم از دست دادن سرداریست که چهره متبسم و آرام او ، نشان از بی کرانگی دریای مهربانیش بود . امروز در این شهر پیکر مطهر گرامی ترین و محجوبترین بنده خوب خدا را میزبان شده ایم مشهد ، شهری که مفتخر است به خدمتگزاری ، به عاشقان امام همام حضرت ثامن الحجج ( علیه آلاف التحیه و الثناء ) امروز مفتخر است به استقبال از نامدارترین و دلیرمردترین ، سردار و فرزند مام وطن .
آن نیکوخصلت پاک اندیشی که زندگیش ، آرمانش ، تفکر و اندیشه اش ، حفظ کیان این آب و خاک بود و برای من بعنوان یک ایرانی بهترین الگوست تا با افتخار بگویم که من هم مانند او عاشق به سرزمین مادریم هستم . من هم مانند او یک ولایتمدارم . من هم مانند او یک مسلمان همیشه بیدارم . من هم مانند او یک سربازم . یک سرباز مدافع . مدافع به تمامی ارزشها و آرمانهایی که چونان میراث گرانبهایی از شهیدان وطنم به من به ودیعه سپرده شده . من مدافع هر آن چیزی هستم که دشمن پلید به طمع دستیابی به آن ، شرارتها می کند و هر از گاهی عزیزی را ناجوانمردانه به خاک و خون می کشد . اگر افتخاری برای من بعنوان یک ایرانی باشد ، حاج قاسم بهترین نمونه برای این افتخار است.
و چه بی خرد و بی خبر است دشمن که گمان می کند اگر سرداری از این خیل عاشق کم شود ، می تواند به مطامع پلیدش دست یابد . که هیهات من الذله و محال است که هرگز چنین شود چرا که ما پرورش یافتگان مکتب سرخ شهادت حسینم و حسین الگوی سربلندی و آزادگی ماست و این مرز و بوم ، خود مهد پرورش دلاورمردان و شیرزنانیست که حفظ و حراست و مرزبانی از هر ذره از خاک آن و صیانت از آرمانهای والا و ارزشمندش ، بنیان و شالوده اهداف و مظهر و مشخصه مردمان دلیر این سامان – ایران - این سرزمین پرگوهر است .
منیره عصار
مسئول روابط عمومی مدیریت اموال تملیکی استان خراسان رضوی