• تاریخ انتشار : 1403/07/16 - 16:25
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رشد ۵۴۸ درصدی تعیین تکلیف اموال منقول در نیمه نخست ۱۴۰۳

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: تعیین تکلیف اموال منقول در ۶ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ با رشد ۵۴۸ درصدی همراه بوده است. 



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، سید عبدالمجید اجتهادی در دوره آموزشی تشخیص و ارزیابی، بازاریابی و فروش که با حضور کارکنان این سازمان از 30 استان کشور برگزار شد با تقدیر از برگزار کنندگان این دوره آموزشی،اظهار کرد: این دوره های آموزشی برای ارتقای دانش کارکنان بسیار اهمیت و از تمام افرادی که از استان‌های مختلف در این دوره حضور یافتند تشکر می‌کنم. 



وی با بیان اینکه اقداماتی که در این سازمان صورت گرفته بی سابقه بوده است، افزود: با تلاش جهادگونه همه همکاران در ستاد و استان ها تعیین تکلیف کالاها به صورت ویژه ای رشد صعودی داشته است. 



رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: میزان سهم اعاده و فروش پرونده‌های تعیین تکلیف شده در ۶ ماهه ۱۴۰۰ حدود ۴۲ درصد بود که این رقم در ۶ ماهه امسال به ۸۳ درصد رسیده است. 



اجتهادی خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف اموال منقول در ۶ ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ با رشد ۵۴۸ درصدی به رقم ۲۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسید که حاکی از تلاش همکاران در سراسر کشور دارد.


  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 20810
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم