• تاریخ انتشار : 1403/07/23 - 11:21
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حراست در کنار مدیران و حافظ کارکنان است

سرپرست دفتر حراست مرکزی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: حراست به عنوان بازوی نظارتی همواره در کنار مدیران و حافظ کارکنان است. 



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، سرپرست دفتر مرکزی حراست در گردهمایی سالانه مدیران ستادی و اجرایی سازمان با گرامیداشت یاد شهدای مقاومت، اظهار کرد: حراست بازوی نظارتی مدیران است و همواره سعی کرده از کارکنان حفاظت کند.



وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۱ دفتر مرکزی حراست در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آغاز به کار کرده است، گفت: از سال ۱۴۰۱ در بسیاری از ادارات کل استان‌ها حراست مستقل منصوب شده و در سایر استان ها نیز در حال پیگیری برای انتصاب حراست مستقل هستیم. 



سرپرست دفتر حراست مرکزی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود: در بخش حفاظت فیزیکی، کمیته انضباطی کار شکل گرفت و نخستین جلسه آن نیز برگزار شد. 



‌وی خاطرنشان کرد: با توجه به اضافه شدن انبارهای سازمان، نیازمند نیروهای حفاظتی جدید برای حراست از بیت المال هستیم.



سرپرست دفتر مرکزی حراست سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تصریح کرد: مدیران در صورتی بروز هرگونه مشکل آن را به حراست اطلاع دهند تا نسبت به رفع آن اقدام شود.


  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 20858
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم