• تاریخ انتشار : 1403/08/06 - 08:34
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کرمان/ تاکید بر صیانت از اموال تملیکی

نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر کرمان ضمن تشکر از اقدامات اداره کل اموال تملیکی، خواستار صیانت از اموال بیت المال و تعیین تکلیف سریعتر کالاهای تملیکی شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمان، عباس سام نژاد مدیر کل اموال تملیکی استان با جمعی از کارکنان این اداره با آیت الله حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر کرمان دیدار و گفت‌وگو کرد.



عباس سام نژاد در این دیدار  گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته در رابطه با تعیین تکلیف کالاهای قاچاق ارائه کرد و با توجه به افزایش کالاهای قاچاق در استان و کمبود فضای نگهداری در جهت صیانت و حفاظت از اموال بیت المال از امام جمعه شهر کرمان خواستار دستور رسیدگی و تعامل دیگر دستگاه های اجرایی با اموال تملیکی کرمان شد.



وی گفت: اداره کل اموال تملیکی در راستای تعیین تکلیف کالاها، با پیگیری‌های مجدانه همکاران، احکام قضایی پروند‌ه‌ها را از دستگاه قضا پیگیری می‌کند تا امین خوبی برای اموال دولت وحافظ دلسوزی برای حقوق ملت باشد.



در این دیدار، آیت الله علیدادی سلیمانی از زحمات کارکنان  اداره کل اموال تملیکی تقدیر کرد و گفت: همه کالاها و اموال دولت باید سریع‌تر تعیین تکلیف شود تا ضرری به اموال بیت المال وارد نشود و نیز تمام تلاش برای ساخت انبار ملکی نیز  به کار گرفته شود.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 20908
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر