کرمان/صدور ۸۷۰ فقره قبض انبار در سامانه سیات
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمان گفت: ۸۷۰ قبض انبار در سامانه یکپارچه اموال تملیکی صادر شده است.
به گزارش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمان،عباس سام نژاد اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۷۰ قبض انبار در سامانه یکپارچه سیات صادر شده است و این وضعیت اقدامی تاثیر گذار در جهت برنامه های سازمان است.
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان اظهار کرد: با بهره گیری از سامانه سیات، تشکیل پروندههای قاچاق، فرآیندهای انبار، ترانزیت، مجوزها و ثبت اطلاعات تکمیلی کالاها در این سامانه صورت گرفته و بسیاری از چالش ها و مشکلات قبلی برطرف شد.
وی بیان کرد: با راه اندازی سامانه سیات ارتباط با دستگاه کاشف و تعزیرات حکومتی برقرار شده و این سامانه از تردد فیزیکی کارکنان در ادارات مذکور جلوگیری و سرعت کار در تعیین تکلیف پرونده ها را افزایش می دهد.