• تاریخ انتشار : 1401/08/30 - 12:21
  • تعداد بازدید : 25
  • تعداد بازدیدکننده : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مزایده الکترونیکی 263 اموال منقول برگزار می‌شود

مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول سازمان اموال تملیکی از برگزاری مزایده الکترونیکی 263 در تاریخ 9 آذرماه امسال خبر داد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، سیدحمیدرضا قریشی با اشاره به برگزاری مزایده الکترونیکی شماره 263 اموال منقول این سازمان، اظهارداشت: با برنامه ریزی و مشارکت استان ها، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کالاهای تحت اختیار خود را با بهره گیری از سامانه مزایده الکترونیک دولت بصورت اینترنتی به فروش می رسد.



مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با تاکید بر اینکه شرکت در مزایده های سازمان برای عموم آزاد است، افزود: متقاضیان می توانند برای شرکت در این مزایده الکترونیک از ساعت 8 روز چهارشنبه مورخ نهم آذرماه 1401 تا ساعت 24 روز چهارشنبه مورخ شانزدهم آذر ماه 1401برای دریافت اطلاعات فهرست کالاها به تارنمای tamliki.ir مراجعه و همچنین برای ارائه پیشنهاد و شرکت در مزایده به سامانه ستاد تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی eauc.setadiran.ir مراجعه نمایند.



وی یادآوری کرد: شرکت کنندگان در این مزایده باید گواهی امضاء الکترونیک( توکن) داشته باشند که باید برای دریافت آن به دفاتر ثبت اسنادرسمی درسراسر کشور مراجعه کنند. همچنین داشتن شماره ملی برای اشخاص حقیقی و شماره اقتصادی برای اشخاص حقوقی بهمراه شماره حساب قابل استفاده از طریق اینترنت جهت متقاضیان شرکت در مزایده الزامی است.



این مقام مسئول با بیان اینکه بازدید از کالاهای مطرح شده، در تمامی ایام هفته از ساعت 8 الی 14 امکانپذیر خواهد بود، عنوان کرد: پیشنهادهای ثبت شده در سامانه مزایده الکترونیک رأس ساعت 10 روز دوشنبه مورخ 21 آذرماه 1401 در محل سازمان مرکزی، رمزگشایی و در همان روز نیز برندگان اعلام می شوند.



وی ادامه داد: متقـاضیان می توانند به منظور دریـافت اطلاعات بیشتر برای شرکت در مزایده الکترونیک و رویت شماره تلفن و آدرس مدیریتهای استانی به نشانی www.tamliki.ir مراجعه نمایند.


  • گروه خبری : گیلان
  • کد خبر : 17867
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم