• تاریخ انتشار : 1398/10/18 - 10:13
  • تعداد بازدید : 21
  • تعداد بازدیدکننده : 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مالک اشتر زمان

هم اکنون ، در اینجا – تهران – مداری از عشق در جوشش است و در مرکز آن سردار شجاع اران آرام گرفته است .



وه !چه تقابل زیبا و شگفتی ؟!!



چه غوغا و هنگامه ای برپاست .



در یک سو ،زمینیان در حسرت و اندوه از دست دادن سالار عر صه های پیکار اشک ریزانند و از دیگر سوی ، عرشیان از شوق وصال همرزم سالهای دفاع ، شادمان و مسرور .



مگر چه کرد این بزرگ مرد که چنین عزیز خدا و محبوب خلق خدا شده ؟چگونه زیست که چنین پرورش یافت و  متعالی گشت ؟



دوستی رئوف با دوستان خدا بود و دشمنی سخت گیر با دشمنان خدا .



همان دشمنان دیو سیرتی که از ترس غضب سردار ،خواب بر چشم نداشتند و در هزار توی خانه های عنکبوتیشان خزیده بودند و جرات رودررویی با او را نداشتند و بزدلانه حکم به شهادتش دادند غافل از اینکه قهرمانان هرگز نمی میرند .



و اینک امروز ،این خیل سرسپرده عاشق ،برای قدردانی از سالها تلاش و پیکار وصف ناپذیر آن سپه سالار عشق و جهت تجدید پیمان با علی زمان ،حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی )و آرمانهای رفیع انقلاب شکوهمند اسلامی ،گرد هم آمده اند .



تا به کوردلان جنگ طلب بفهمانند که اگر چه حاج قاسم عزیز در میان ما نیست اما تمامی اندوخته و سرمایه سالها تلاش و مجاهدتش که همانا مردانگی ،شجاعت ،تبعیت محض از ولایت ،وحدت و یکپارچگی ،دینداری و آزادگی و شهامت است را برای نه تنها مردم سرزمینش بلکه برای همه بیداردلان جهان به امانت گذاشت .ما تا ابد مدیدن جانفشانی ها و پایمردیهای تو هستیم .



ای فرزند شریف ایران درجه والای شهادت مبارکتان باد . ای مالک اشتر زمان .



                                                                                                                              منیره عصار



                                                                  مسئول روابط عمومی مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان خراسان رضوی


  • گروه خبری : فارس
  • کد خبر : 16836
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر