• تاریخ انتشار : 1402/06/07 - 21:21
  • تعداد بازدید : 34
  • تعداد بازدیدکننده : 34
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

زنجان/ انبار اموال تملیکی به بهره برداری رسید

انبار اموال تملیکی استان زنجان به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی به بهره‌برداری رسید.





به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان زنجان، آیین بهره‌برداری همزمان 8 سوله انبار با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و مدیرعامل سازمان  برگزار شد.



در این مراسم  که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد،  ابوالفضل رفیعی معاون استاندار زنجان و مدیرکل اموال تملیکی استان زنجان حضور داشتند انبار این استان  مورد بهره‌برداری قرار گرفت.



مدیرکل اموال تملیکی استان زنجان در گفت‌وگوی کوتاه گفت: این انبار در مساحت 14 هزار و 400 متر مربع با سوله 2350 متری و 12 هزار متر مربع محوطه خریداری شده است.



حسین مهری افزود: این انبار دارای دفتر نگهبانی به متراژ 120 متر مربع است و مجهز به دوربین‌های آنلاین و مدار بسته است.



مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان  زنجان اضافه کرد: این سازمان دارای موقعیت مناسبی از لحاظ امنیتی بوده و دارای سامانه صدور قبض اموالی آنی است.



مهری در ارتباط با کالاهای نگهداری شده در انبار اموال تملیکی نیز گفت: بیشتر کالای کشف شده لوازم خوراکی آشامیدنی دستگاه ماینر و پوشاک است.



وی درباره تعیین تکلیف کالاهای نیز افزود: در راستای  اجرای ماده 53 قانون قاچاق کالا و ارز با تشکیل پرونده نسبت به رسیدگی به صدور احکام اقدام و کالاهای مکشوفه تعیین تکلیف می‌شود



معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان نیز با اشاره به اینکه با تلاش و زحمات کمیسیون مبارزه با قاچاق استان و همکاری مجموعه استانی، کالای رسوبی در استان به صفر رسیده است، افزود: در نتیجه تلاش و زحمات کمیسیون مبارزه با قاچاق استان این مهم حاصل شده است.

وی در ارتباط با خرید انبار کالاهای تملیکی نیز گفت: این انبار یکی از نیازهای اساسی استان بود که به ویژه در فرآیند کشف و تعیین تکلیف کالاهای قاچاق که در سطح استان بود، این نیاز احساس می‌شد.



رفیعی با اشاره به اینکه سالیان سال این انبار به صورت اجاره‌ای مورد استفاده قرار می‌گرفت، اضافه کرد: با توجه به هدفگذاری صورت گرفته در سال گذشته نسبت به انجام مقدمات در راستای خرید آن اقدام شد و  خوشبختانه با هم افزایی مجموعه مدیریتی استان و زحمات اموال تملیکی این مجموعه خریداری شد.


  • گروه خبری : آذربایجان غربی
  • کد خبر : 18577
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر