• تاریخ انتشار : 1402/07/26 - 08:37
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دولت سیزدهم فرایندها در اموال تملیکی را شفاف کرد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در دولت سیزدهم تلاش کردیم تا فرایندها در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی را شفاف کرده و به افکار عمومی اطلاع رسانی کنیم.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از شادا، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست صمیمی با دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی درباره مولدسازی دارایی‌های دولت هم تاکید کرد: مولد سازی هر چند  پیش از دولت سیزدهم هم تکلیف قانون و در واقع یک حکم چندساله برای دولت در بودجه‌ریزی ادواری بود اما در این دوره اینگونه نبود که ما یک دفعه دور هم بنشینیم و یک امر جدید به نام مولد سازی را کشف کنیم.



 



وی ادامه داد: مولد سازی یعنی دولت زمین‌ها، املاک و دارائی‌هایی که سال‌ها در کشور به ناکارآمدترین شکل مدیریت می‌شدند را برای استفاده بهینه مردم مجدد به چرخه اقتصاد بازگردانیم.



 



خاندوزی یادآور شد: در برخی سالها، مولدسازی دارائی‌های دولت در ارقام بسیار کم و اندک محقق می شد. زیرا مدیران دولتی نمی‌خواستند که از اموال و دارائی‌های تحت مدیریت خود دست بکشند. ما در ابتدای دولت با یک آسیب شناسی، 15 سرفصل مهم را به عنوان علت عدم پیشرفت مولد سازی در ادوار گذشته به آقای رئیس جمهور ارائه کردیم تا اصلاحات لازم صورت بگیرد.



وزیر اقتصاد گفت: تا قبل از دولت سیزدهم، چه کسی از مردم و یا رسانه ها اطلاع داشتند که در انبارهای سازمان اموال تملیکی چه می‌گذرد؟هیچکس اطلاع نداشت که در این سازمان چه می‌گذرد و چه کسانی از مواهب آن بهره مند می‌شوند. شاید گاهی آمار و خبری درج می شد اما هیچ‌کس از واقعیات اطلاع نداشت ما در دولت سیزدهم تلاش کردیم تا فرایندها را شفاف کرده و به افکار عمومی اطلاع رسانی کنیم.



 


  • گروه خبری : کهگیلویه و بویراحمد,هرمزگان
  • کد خبر : 18798
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم