• تاریخ انتشار : 1404/02/31 - 04:00
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خراسان‌رضوی/کالاهای لوازم خانگی با اولویت تعیین تکلیف می‌شود

 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خراسان رضوی از انبار اداره کل اموال تملیکی استان بازدید کرد. 



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و به نقل از اداره کل استان خراسان رضوی، سیدمرتضی مدنی فدکی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان  با منصور طالبی همت آبادی مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی در خصوص موضوعات مختلفی دیدار و گفتگو کرد.



 مدنی فدکی ضمن بازدیداز انبارهای اموال تملیکی استان و تقدیر از وضعیت چیدمان کالاها در انبار گفت: تعیین تکلیف کالاهای لوازم خانگی که حجم زیادی از انبارها را به خود اختصاص داده باید در اولویت باشد.



مدنی در ادامه افزود: اداره کل تعزیرات حکومتی در خصوص تعیین تکلیف این نوع کالاها و کالاهای سریع الفساد در بالاترین سطح تعامل با اموال تملیکی قرار دارد و تمامی آرا در خصوص کالاهای سنواتی به روز است.



منصور طالبی همت آبادی نیز ضمن تاکید بر اینکه تعیین تکلیف کالاهای سنواتی در اولویت اموال تملیکی قرار دارد،گفت:تمامی مکاتبات با تعزیرات حکومتی در خصوص  تعیین تکلیف کالاها به خصوص کالاهای حجیم همانند لوازم خانگی و سریع الفساد به روز است و نماینده اموال تملیکی در تعزیرات به مدت دو روز در هفته در این خصوص به اداره تعزیرات مراجعه می کند.

طالبی در پایان افزود:صدور دستور فروش توسط اداره کل تعزیرات حکومتی استان در خصوص برخی از کالاهایی که حجم زیادی از انبارها را اشغال کرده کمک شایانی  به تعیین تکلیف این نوع کالاها خواهد کرد.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 21950
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر