تاکيد بر نوسازي و تجهيز انبار و اداره اموال تمليکي همدان
استاندار همدان:
تاکيد بر نوسازي و تجهيز انبار و اداره اموال تمليکي همدان
در پي سفر مدير عامل سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليکي به استان همدان استاندار همدان در خصوص تامين اعتبار 5/1 ميليارد ريالي جهت نوسازي و تجهيز اداره اموال تمليکي در استان همدان قول مساعدداد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اموال تمليکي در پي سفر مدير عامل سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليکي به استان همدان و ديدار با استاندار همدان در خصوص وظايف و عملکرد سازمان در حوزه قاچاق بحث و گفتگو شد.
اردشير محمدي در اين ديدار به عملکرد اداره اين سازمان در استان همدان اشاره کرد و افزود: در سال گذشته اداره جمع آوري و فروش اموال تمليکي استان همدان بالغ بر 31 ميليارد ريال از اموال در اختيار اين سازمان را بفروش رسانده است که 10 ميليارد ريال آن مربوط به اموال غير منقول بوده و با رشد قابل توجهي که در اين زمينه حاصل شده ، رتبه دوم کشوري در تعيين تکليف اموال غير منقول را کسب نموده است و خاطر نشان نمود : ارتقاء سطح نمايندگي اين سازمان در استان همدان از اداره به مديريت در دستور کار قرار دارد که با توجه به ظرفيت و پتانسيلهاي موجود ارتقاء سطح عملکرد اين اداره در تحقق هرچه سريعتر اين امور تاثير بسزايي دارد.
پيريايي استاندار همدان نيز با تقدير از عملکرد اين سازمان افزود: در خصوص تامين نيروي انساني و معرفي هر چه مطلوبتر عملکرد اين سازمان از طريق رسانه هاي جمعي مساعدت خواهد شد و خاطرنشان نمود براي تجهيز و نوسازي اين اداره در تخصيص اعتبار 5/1 ميليارد ريالي نيز همکاري لازم بعمل خواهد آمد.
در ادامه محمدي با مديران دستگاه قضايي و گمرکات همدان نيز ديدار و گفتگو کرد و در پايان نيز با حضور در اداره اموال تمليکي همدان ضمن بازديد از عملکرد واحدهاي مختلف با کارکنان ديدار و از زحمات و خدمات آنان تقدير و تشکر نمود.