• تاریخ انتشار : 1402/08/12 - 10:31
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اموال تملیکی جزو شرکت‌های سودده دولتی

مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد با اشاره به انتشار صورت‌های مالی یک هزار شرکت دولتی و عمومی تصریح کرد: در خصوص شرکت هایی که امسال سودده تر شده اند می‌توان به ایمیدرو، پالایش شازند، صنایع ملی پتروشیمی، اموال تملیکی و ایدرو اشاره کرد که بیشترین سود را داشته اند.



به گزارش شادا، محمد عنبری مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر در خصوص انتشار صورت‌های مالی 1000 شرکت دولتی اظهار کرد: سال گذشته و در اواخر سال ۱۴۰۰، آن زمانی که وزیر اقتصاد دستور داد که شرکت‌های دولتی نسبت به انتشار صورت‌های مالی خود اقدام کنند، این موضوع هنوز به قانون تبدیل نشده بود و با پیگیری خود وزارت اقتصاد این موضوع محقق شد.



وی افزود: ما در آن زمان صورت‌های مالی ۱۵ شرکت را به عنوان نمونه منتشر کردیم و به یکباره ولوله‌ای رخ داد؛ چرا که این موضوع اصلا عرف نبود و تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده بود. حتی برخی شرکت‌های دولتی معترض بودند که چرا صورت‌های مالی ما را منتشر کردید؟ چراکه صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی تمام زیر و بم اطلاعات مالی عملکردی شرکت‌ها را به صورت تجمیعی به انضمام گزارش حسابرس و بازرس قانونی منتشر می‌کند.عنبری با اشاره به تداوم این روند تا امروز ادامه داد: سال گذشته سرجمع شناسایی‌ ما به هزار و ۱۰۰ شرکت رسیده بود و امروز صورت‌های مالی هزار شرکت منتشر شد و این تعداد در ۷ ماهه ابتدایی امسال از مجامع شرکت‌های دولتی که برگزار شده و صورت‌های مالی که حسابرسی شده است، جمع‌آوری شده است و تا انتهای سال به ۲ هزار مورد می رسد.



مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد با تاکید بر اینکه شرکت های دولتی همه متعلق به مردم است و باید از فعالیت های آنها آگاه باشند، اضافه کرد: امسال نسبت به سال گذشته و ناظر به 289 شرکت دولتی که صورت های مالی آنها منتشر شده 183 شرکت نسبت به سال قبل سودده تر شده اند و از این تعداد 133 شرکت بیش از 50درصد سود آنها افزایش یافته است که بخشی ماحصل تورم و بخشی نیز نتیجه عملکرد بوده است.عنبری افزود: 48 شرکت دولتی زیان ده بوده اند که امسال از زیان خارج شده اند. 123 شرکت دارای زیان انباشته بوده اند و به سمت سود انباشته حرکت کرده اند که زیان انباشته به طور محسوسی کاهش یافته و وارد سود انباشته شده این آمارها ناظر به همان هزار صورت مالی است که امروز منتشر شد.



وی گفت: در عین حال کتابچه ای که در سال گذشته در خصوص صورت های مالی شرکت های دولتی به زبان ساده برای منتشر شد امسال نیز منتشر شده و اختیار عموم قرار می‌گیرد.عنبری اضافه کرد: در خصوص شرکت هایی که امسال سودده تر شده اند می‌توان به ایمیدرو، پالایش شازند، صنایع ملی پتروشیمی، اموال تملیکی و ایدرو اشاره کرد که بیشترین سود را داشته اند. در عین حال، برخی از شرکت ها مانند صنایع دریایی، سازمان گسترش و نوسازی، برخی از آب منطقه ای ها و برخی از شهرک های صنعتی بیشترین درصد سود را داشته اند. همچنین، بانک ملی، کشاورزی، توسعه تعاون و چاپخانه دولتی ایران که زیان ده بوده اند امسال به مرحله سوددهی رسیده اند.



 


  • گروه خبری : کهگیلویه و بویراحمد,هرمزگان
  • کد خبر : 18874
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم