• تاریخ انتشار : 1402/07/22 - 10:26
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اصفهان/دیدار مدیر کل اموال تملیکی با فرمانده انتظامی

 مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی به مناسبت هفته نیروی انتظامی با فرمانده انتظامی استان اصفهان دیدار کرد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان اصفهان،  مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی با فرمانده انتظامی استان اصفهان دیدار کرد.



در این دیدار رحیم بهادری بهمراه کارمندان این اداره کل به مناسبت هفته نیروی انتظامی با حمید علینقیان فرمانده انتظامی استان اصفهان دیدار و گفت‌وگو کرد.



در این دیدار بهادری ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و هفته وحدت از زحمات شبانه روزی پرسنل نیروی انتظامی تقدیر و تشکر کرد.



در ادامه حمید علینقیان نیز ضمن تشکر از مجموعه اموال تملیکی بابت همکاری های مربوط در حوزه قاچاق کالا در استان و تاکید بر لزوم همکاری دوجانبه در خصوص افزایش همکاری ها تبادل نظر کردند.


  • گروه خبری : آذربایجان غربی
  • کد خبر : 18776
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر